אשת הרב אשת הבישוף

דויטש חיותה

‏65 ‏₪

במלאי
מוציא לאור
ידיעות אחרונות ספרי חמד
שנת הוצאה
2021
שפה
עברית
קטגוריה
פרוזה מקור
עטיפת הספר אשת הרב אשת הבישוף
מספר הספר 43759

פרוזה מקור-אשת הרב אשת הבישוף ברומן היסטורי סוחף שכתבו יחד חיותה דויטש ודוד יעקבסון. 

בורגוס, ספרד, סוף המאה ה-14. חייהם של יואנה ובעלה, רב העיר ואיש אמונו של מלך קסיטליה, שלווים ונוחים, עד שבשנת 1391 הכול מתפרק. הרב נוטש את אמונתו, את אשתו ואת קהילתו, ויואנה נשארת לבדה, ללא ילדיה, שבורת לב אך זקופת קומה.

ירושלים–המבורג–בורגוס, 2020. המגפה העולמית סוגרת את רוּת בביתה שבירושלים ובבדידותה היא מתחקה אחרי סיפורה הנשכח של יואנה. המגפה ניכרת גם ברחובותיה השוממים של בורגוס שבהם משוטטת יוהנה מהמבורג חדורת שליחות: לאסוף מידע ולכתוב לרוּת, כדי שזו תצליח לגאול את יואנה מן השכחה.

אשת הרב, אשת הבישוף הוא סיפור על שתי נשים ואיש אחד היוצאים יחד למסע ספרותי, היסטורי ואישי בעקבות סיפור חייה האמיתי של אישה שלישית, אמיצה ומיוחדת. זהו סיפור אנושי על בגידה ונאמנות המגולל מסע פתלתל בין עבר והווה הנע בין רשתות חברתיות לבין דפים מצהיבים של היסטוריה יהודית מלאת תהפוכות וכאב.

מצב כחדש 316 עמודים. 

מידע על הזמנות ומשלוחים

תשלום מתבצע בטלפון או בעת הרכישה בחנות.

משלוחים מתבצעים לכל רחבי הארץ באמצעות דואר ישראל רשום או שליח עד הבית לפי בקשת הלקוח.

ישנה גם אפשרות משלוחים לחו״ל בדואר EMS או ECO-POST.

לשאלות ובירורים ניתן ליצור קשר בטלפון או במייל.