אוטוביוגרפיות של שיגעון

שטנגר אלרן רננה

‏70 ‏₪

במלאי
מוציא לאור
אוניברסיטת חיפה ידיעות אחרונות ספרי חמד
שנת הוצאה
2017
שפה
עברית
קטגוריה
פסיכולוגיה פסיכואנאליזה פסיכותרפיה נוירופיזיולוגיה מיינדלפונס, מדעי המוח סוציולוגיה הנחיית קבוצות פסיכודרמה ביבליותרפיה הגיל השלישי
עטיפת הספר אוטוביוגרפיות של שיגעון
מספר הספר 43787

פסיכולוגיה-אוטוביוגרפיות של שיגעון מבט על האדם והנרטיב מאת רננה שטנגר אלרן מבקש להביא את קולם הייחודי של מספרים ומספרות שחוו פסיכוזה, כתבו את סיפורם האישי, ובכך הפכו לחלק מהסיפור הרחב על ההיסטוריה של השיגעון.

על פסיכוזה נכתב הרבה בתחום התיאורטי, הפסיכולוגי והפסיכיאטרי. לאורך השנים צצו רעיונות שונים, ושיטות טיפול הופיעו ונעלמו. אולם מהשיח הער על פסיכוזה נעדר קולם של מי שחוו זאת מבפנים ובחרו לספר את שעבר עליהם מנקודת מבטם שלהם. זהו קול מושתק, הנוגע במהות החוויה הנפשית של השיגעון. מה קורה בנפשו של אדם הנתון במערבולת של רגשות, מחשבות שווא והזיות, וכיצד הוא מבין חוויות אלו? האם ניתן למצוא מילים שיתארו חוויה כזאת לאדם אחר? מהם הדרכים והאמצעים להשקטת הסערה הפנימית ולחזרה אל המציאות?

שאלות אלו ואחרות העסיקו כותבים וכותבות שביקשו לתאר את התנסותם בפסיכוזה מבפנים, ובכך ליצור דיאלוג עם בני זמנם ועם תפיסות השיגעון המשקפות את רוח הזמן.

מצב טוב 236 עמודים. 

מידע על הזמנות ומשלוחים

תשלום מתבצע בטלפון או בעת הרכישה בחנות.

משלוחים מתבצעים לכל רחבי הארץ באמצעות דואר ישראל רשום או שליח עד הבית לפי בקשת הלקוח.

ישנה גם אפשרות משלוחים לחו״ל בדואר EMS או ECO-POST.

לשאלות ובירורים ניתן ליצור קשר בטלפון או במייל.