רקוויאם רוסי
ראיין ויליאם
65 ₪
במלאי- מוציא לאור
- סימנים ידיעות אחרונות ספרי חמד
- שנת הוצאה
- 2010
- שפה
- עברית
- קטגוריה
- פרוזה מתח וספרות ריגול ובילוש וספרי כיס
פרוזת מתח-רקוויאם רוסי ראשון בסדרת ספרי מתח שגיבורם הוא אלכסיי קורולוב. בלש מחלקת החקירות הפליליות של מוסקבה בראשית שנות השלושים. מאת ויליאם ראיין.
מוסקבה 1936 , ראשית “הטרור הגדול“ של סטלין. קֶפטן אלֶכסיי דמיטרייֶביץ׳ קורולֶב, חוקר בכיר ומוערך במחלקת החקירות הפליליות של המיליציה במוסקבה, מתבקש לחקור רצח של אישה צעירה שגופתה המושחתת מתגלה בכנסייה שנסגרה.
כשמתברר כי הנרצחת היא אזרחית אמריקנית, נכנס לתמונה הנ-ק-ו-ד - הארגון האימתני ביותר ברוסיה. עד מהרה נתון קורולב תחת מעקב קפדני, וכל צעד שגוי שלו עלול לחרוץ את גורלו עם שאר אויבי המדינה הסובייטית, האמיתיים והמדומים גם יחד. קורולב מתמסר לחשיפת האמת שמאחורי הרצח הנתעב, ובעזרת שכנו, הסופר איסאק בָאבֶל, חודר לעולמם של ה“גנבים“ – ראשי העולם התחתון של מוסקבה. אך עם גילוין של גופות נוספות והתגברות הלחצים מלמעלה, מתחיל קורולב לתהות במי עליו לבטוח ומי הם הפושעים האמיתיים ברוסיה זו שבה שולטים פחד, אי–ודאות ורעב. עד מהרה יימצאו תחת איום לא רק עקרונותיו המוסריים והפוליטיים, אלא גם חייו.
מאנגלית: ניצה פלד.
מצב טוב מאוד. 350 עמודים.
מידע על הזמנות ומשלוחים
תשלום מתבצע בטלפון או בעת הרכישה בחנות.
משלוחים מתבצעים לכל רחבי הארץ באמצעות דואר ישראל רשום או שליח עד הבית לפי בקשת הלקוח.
ישנה גם אפשרות משלוחים לחו״ל בדואר EMS או ECO-POST.
לשאלות ובירורים ניתן ליצור קשר בטלפון או במייל.